Beskrivning

Certifierat i Sverige AB/DGE erbjuder återkommande utbildningstillfällen som riktar sig till lärare, skolledare och SYV på skolor som avser att ansöka om certifiering eller som förbereder sin ansökan om recertifiering, och vill bli uppdaterade om kriterierna och ta del av nya exempel. Introduktionen ger en tydlig bild av konceptet "Diplomerad Gymnasieekonom". Tills vidare kommer utbildningar att hållas på distans via Zoom. Vi erbjuder denna utbildning kostnadsfritt.

torsdag, 16 september, 2021 - 14:00

Lena Elfvingsson, DGE/CESAB

TID

• torsdag, 16 september, 2021 - 14:00

Övrig information

Vi går igenom certifiering och diplomering och tittar på hur arbetet kan läggas upp.
Det blir rikligt med konkreta exempel och förslag som kommer att ge Ek-utbildningen en tydlig profil med syftet att eleverna ska bli antagningsbara till vidare studier, anställningsbara och entreprenöriella.
Kl.14-16

Anmäl dig och du får en Zoomlänk på mailen inför mötet.
Anmälningsformulär