Beskrivning

CESAB/DGE erbjuder återkommande lärarmöten för skolledare/lärare på DGE-certifierade skolor. DGE är en angelägenhet för hela Ek-arbetslaget så vi ser gärna att flera lärare från skolan deltar. Vår lärarmöten är kopplade till DGE-kriterierna och ger inspiration för arbetet. Våra lärarmöten genomförs som distansmöten - via Zoom - och pågår ca 40 min. Anmäl dig, och du får en länk till mötet via mail. Vi lägger också upp en länk under "Nätverksnyheter". Alla lärarmöten ingår i certifieringsavgiften och kostar inte något extra.

onsdag, 1 december, 2021 - 17:00

Medverkande

Charlotte Hoflin, VD Poolia Ekonomi
Lena Elfvingsson, Verksamhetschef CESAB

    TID

  • onsdag, 1 december, 2021 - 17:00

Övrig information

Allt går snabbare på arbetsmarknaden numera, det gäller även rekryteringar. Det har blivit ännu viktigare att synas och att odla sina kontakter och nätverk.
För rekryterarna har LinkedIn blivit det överlägset viktigaste nätverket att arbeta i.
I våras på DGE-vårkonferensen "I tiden" berättade Charlotte Hoflin, VD på Poolia Ekonomi, om läget på arbetsmarknaden under pandemin. LinkedIn och vikten av att synas och vara sitt eget varumärke var en av punkterna där deltagarna önskade en fördjupning.
Nu är det dags att höra mer om LinkedIn och hur vi skulle kunna arbeta med detta i skolan för att förbereda eleverna för nästa steg.
Anmälningsformulär