Beskrivning

CESAB/DGE erbjuder återkommande lärarmöten för skolledare/lärare på DGE-certifierade skolor. DGE är en angelägenhet för hela Ek-arbetslaget så vi ser gärna att flera lärare från skolan deltar. Vår lärarmöten är kopplade till DGE-kriterierna och ger inspiration för arbetet. Under ht 2020 kommer alla lärarmöten att genomföras på distans. Våra distansmöten - via Zoom - pågår ca 40 min. Anmäl dig, och du får en länk till mötet via mail. Vi lägger också upp en länk under "Nätverksnyheter". Alla lärarmöten ingår i certifieringsavgiften och kostar inte något extra.

torsdag, 21 januari, 2021 - 16:00

Medverkande

Alexander Ivansson, lärare i matematik på DBGY i Halmstad
Lena Elfvingsson, CESAB/Diplomerad Gymnasieekonom

    TID

  • torsdag, 21 januari, 2021 - 16:00

Övrig information

Välkommen till nästa möte kring matematiken på DGE-skolor. Det första genomfördes den 2/12-20. Dokumentation och video från det mötet finns på de inloggade sidorna på DGE-webben.

Alexander Ivansson ger en kort intro kring Ma-på Ek-programmet och därefter delar vi erfarenheter och exempel, bland annat kring Ma 3.
Alla lärarmöten är kostnadsfria och exklusiva för DGE-skolor.
Vi använder Zoom för våra distansmöten, och en länk skickas ut till dig som anmält dig inför mötet. Länken läggs också upp på "Nätverksnyheter" på DGE-webbens inloggande sidor.

Varmt välkommen den 21 januari!
Anmälningsformulär